Retusch

Vi retuscherar modellbilder åt flera av Sveriges största klädkedjor. Agenturer anlitar oss för att retuschera matbilder och lifestyle. Reklambyråer och företag förlitar sig på att vi retuscherar deras bilar, smycken och produkter.

Det spelar ingen roll om det handlar om sten eller hud. Vi fångar den känsla ni vill ha i bilden och jobbar ofta direkt från raw-filerna till färdig look. Vi är vana vid att både samarbeta nära med fotografen eller självständigt arbeta utifrån dina önskemål.

Tack vare en stor bredd av kunder gör vi många olika typer av retuscher. Allt från små kryddor och förpackningar till avancerad retusch av bilar. Vi har även en speciell kärlek till moderetusch.

Vad kan vi retuschera åt dig?

Maserati Retsusch
artist drawing rum

Boosta dina AI-bilder

Vi tar hand om dina AI-genererade bilder från början till slut. Det innebär att vi ser till att varje liten detalj är spot on och gör grading enligt ditt önskemål. Vi retuscherar bort oönskade detaljer och felaktigheter. Dessutom fixar vi storleken så att upplösningen håller hela vägen till det format du vill använda bilden i samt anpassar färgerna om bilden ska användas till tryckta medier.

Netflix

Repro

I en modern produktion där mycket tid och pengar läggs på foto och retusch glöms ibland repro bort. Det tycker vi är synd. Utan repro uppnår du inte den där perfekta bilden på det papper eller med den tryckmetod som du har valt. Därför tänker vi hela vägen fram till cmykad bild även fast vi retuscherar i rgb. Det känns självklart att vi alltid visar tryckanpassat material på våra färgprov.

Vi har mångårig erfarenhet av dagspress och ser till att dina bilder får bästa möjliga förutsättningar för tryck på dagstidnings­papper. Du kan naturligtvis få se färgprov som simulerar dagspresstryck. Vi kan även ta hand om din produktion med formatanpassningar och leveranser.

garbergs convini bag 1 1

Mångsidighet

garbergs convini bag 1 1 detalj

Med rätt färginställningar får vi olika produkter att passa ihop. Vi kan proofa de färgställda bilderna på våra Epsonskrivare enligt ISO-standard för att få en korrekt färgåtergivning. Vi har även certifierade betraktningsväggar med ledljus så att färg på plagg och produkter kommer till sin fulla rätt.

Kontakta Oss

Vi är retusch- och reprospecialister med många års erfarenhet i branschen.

NÅGRA AV VÅRA RETUSCH & REPRO PROJEKT