DITT BEHOV + VÅR KUNSKAP
+ VÅRA TJÄNSTER = BRILJANT

RETUSCH

Vi retuscherar modellbilder åt flera av Sveriges största klädkedjor. Agenturer anlitar oss för att retuschera matbilder och lifestyle. Reklambyråer och företag förlitar sig på att vi retuscherar deras bilar, smycken och produkter.

Vad kan vi retuschera åt dig?

GRAFISK FORM

Vi hjälper dig gärna med effektiv originalproduktion och kreativa lösningar både för tryck och digitala medier oavsett om du behöver en produktionsbyrå eller bara avlastning vid arbetstoppar. Vill du veta mer? Hör av dig till oss!

WEBBUTVECKLING

Med vår långa erfarenhet inom webbutveckling och WordPress är det enkelt för er att få en snygg, responsiv och modern webbsida med sökoptimering. Vi använder oss utav WordPress som CMS (Content Management System) för er trevnad då ni får ett enkelt system för att uppdatera innehållet, något som vi självklart annars kan hjälpa er med.

FOTOSTUDIO

Våra fotografer tar i vår studio produktbilder i miljö eller mot fond. Därefter förädlar någon av våra retuschörer bilden vidare så att den kan tränga igenom mediabruset.

Har du ingen färdig idé eller skiss? Kom förbi eller ring för förslag på upplägg.

REPRO

I en modern produktion där mycket tid och pengar läggs på foto och retusch glöms ibland repro bort. Det tycker vi är synd. Utan repro så uppnår du inte den där perfekta bilden på det papper eller med den tryckmetod som du har valt.

Därför tänker vi hela vägen fram till cmykad bild även fast vi retuscherar i rgb. Det känns självklart att vi alltid visar tryckanpassat material på våra proofer. Vi kan även ta hand om din produktion med formatanpassningar och leveranser.

MEDIABANK

Med ett modernt utseende och sin ändamålsenliga funktion är vår Xinet mediabank från IgniteTech ett kraftfullt verktyg för din Asset management.

Du kan välja att lagra dina tillgångar i ett okomprimerat format för att sedan hämta ner dem i valfri storlek och filformat. Mediabanken sköter konverteringen åt dig.
Har du och dina medarbetare kontroll på var den senaste versionen av dina högupplösta bilder och dokument finns?

Om inte kan den här lösningen vara intressant för dig! Låt dina lokalkontor hämta den senaste versionen från Mediabanken istället för att ringa huvudkontoret och fråga var tillgångarna finns.

Har vi inte kontaktat dig för att visa en demo? Hör av dig till Martin eller Stefan så bokar vi in ett möte.